Kylätalo Rantatupa
Rantatupa sijaitsee Tarvolan koulun rannassa. Tupa on rakennettu kyläläisten voimin vuonna 2000. Ranta-alueella on uimareille hyvä hiekkaranta  ja pukukopit. Nuotiopaikan ympärillä voi istuskella penkeillä ja pöytien äärellä ja alueelle on veneilijöiden helppo rantautua.

Rantatupa on suunniteltu sekä kyläläisten, että vierailijoiden kokous- ja tapahtumapaikaksi. Tuvan vuokraus- ja käyttövaraukset hoitaa Kirsti Saarinen puh. 040 5245 068.
Suurenna kuva klikkaamalla Rantatupa sijaitsee aivan rantaviivan tuntumassa, loivassa länsirinteessä. Kulku tupaan ja saunaan menee rannanpuoleisen ulkoterassin kautta. Piha-alueella on tilava parkkipaikka, puuhuone ja varasto.
Suurenna kuva klikkaamalla Ranta-alue on viihtyisä ja laaja. Pitkä laituri penkkeineen palvelee uimareita kesäisin ja erityisesti talven avantouinneissa. Alueelle rakennetulla niemellä on useita penkki-pöytä yhdistelmiä ja nuotiopaikka. Tilaa on riittävästi ulkoilmatilaisuuksien järjestämiseen. Niemen vieressä on kivetön hiekkaranta uimakoppeineen.
Suurenna kuva klikkaamalla Tuvan lämmityslähteenä ja tunnelman luojana on tulikivitakka.
Suurenna kuva klikkaamalla Tupa on tilava ja valoisa. Istumapaikkoja riittää isommallekin joukolle.
Suurenna kuva klikkaamalla Tuvan varustetasosta löytyy myös ajanmukainen keittiö kodinkoneineen. Keittiössä on täydellinen astiasto.
Suurenna kuva klikkaamalla Viihtyisissä sauna- ja pesutiloissa voi nauttia hienoista löylyistä ja pulahtaa  järven aaltoihin tai vilvoitella terassilla avaran järvimaiseman äärellä.